понедељак, 6. новембар 2017.

Catrice noviteti za jesen/zimu 2017.godine


Oduševljenje Catrice novitetima ne prestaje. Svakodnevno ih koristim i zaljubila sam se u njih. O lakovima za nokte sam pisala u ovom postu a o ostalim novitetima vam danas pišem.


Sa Catrice brendom sam se prvi put susrela pre nekoliko godina i tada se rodila ljubav. Veoma povoljan a isto toliko kvalitetan brend sa širokom ponudom proizvoda. Jedino mi je žao što Catrice proizvodi nisu dostupni u svakom Dm-u i volela bih da prošire ponudu, kako bi i mi iz manjih mesta mogli da kupujemo. 



Kada sam dobila ovaj paket, prvi put sam se susrela sa Catrice maskarama. Nikad do sada ih nisam koristila i ovom sam veoma zadovoljna. Ajlajnere sam koristila i trenutno koristim i odlični su. Nisam spretna sa njim pa neću da pokazujem sliku kako izgleda na mojim očima. Ruževi su im vrhunski, kao i svi proizvodi za usne. Lakovi su im u rangu mnogo skupljih brendova. Korektori su im veoma dobri i koristim ih godinama unazad. Imala sam njihovu olovku za obrve ali sada sam prvi put probala senke za obrve. Sve preporuke. Svakom kolekcijom su sve bolji i sve što sam probala iz ove kolekcije mi se dopada.







Set za obrve dolazi sa jednom mat bojom, jednom šimerastom i voskom za obrve. Uz set se dobija četkica, sa kojom fino može da se odradi posao. Mat boju koristim za obrve dok šimerastu koristim za oči. Ko voli da eksperimentiše, može da koristi i šimerastu boju za obrve. Vosak mi se veoma dopada jer je u boji pa kad žurim ne moram da brinem da li mi se negde vidi jer je veoma sličan mojoj boji obrva. Sa belim voskom mi se dešavalo da se vidi na obrvama i to ne izgleda ni malo lepo. Cena seta je 529 dinara i dolazi u svetlijoj i tamnijoj boji pa svako može da nađe nešto za sebe.




Ove godine su veoma popularni metal ruževi pa je Catrice izbacio 6 boja za metalnu završnicu. Tečni su, aplikator je savršen i veoma se brzo suše. Ostavljaju usne mekanim, ne stvdnu se na usnama već imaju plišanu zvršnicu. Dugo traju i ravnomerno se skidaju. Cena je 529 dinara.





Moram da priznam da sam ovaj ruž poslednji probala. Bilo me je žao da ga probam jer ima odlično pakovanje i veoma zanimljivo izgleda. Pakovanje je elegantno i veoma teško a ruž izgleda kao da peskaren. Mat je na usnama i veoma prijatan. Boja je fenomenalna i kao da sam je ja birala.



Već sam pisala o tome kako ne podnosim proizvode za usne koji peckaju. Ne volim taj osećaj i takve proizvode ne kupujem. Mislila sam da će ista situacija biti i sa ovim sjajem ali nije. Uopšte nije jak osećaj peckanja već je osećaj blag i brzo se naviknem. Boja je prelepa i lako uklopljiva. Doda volumen usnama a to svima nama treba. 



Kao što sam rekla, nisam spretna sa ajlajnerom i treba mi dosta vremena da ga nanesem. Dopada mi se što je ovaj Catrice ajlajner u flomasteru, pa ga dosta lakše nanesem. Veoma je crn, dugo traje na očima i ne skida se ceo dan. Prezadovoljna sam. Aplikator je u obliku plamena sveće i odličan je za tanke ali i deblje linije na očima. Cena je 399 dinara.



Maskara sa silikonskom, iskrivljenom četkicom koja je pritom vodootporna. Lepo izduži trepavice, daje volumen i izuzetno je crna. Nije teško baratati sa četkicom i ne preslikava se na kapak. Traje ceo dan i ne kruni se. Skida se kao i sve druge vodootporne maskare, sa uljanim skidačem. Cena je 529 dinara.







Catrice tečni korektor dolazi u tri boje, zelena, žuta i ljubičasta. Dobila sam žutu i ljubičastu. Žuti korektor je namenjen da prekrije tamne podočnjake, dok je ljubičast namenjen da posvetli kožu. Ljubičasti može da se koristi na delove lica gde vam je potrebno da delujete svetlije. Imaju četkicu i veoma se lako blendaju. Imaju različitu teksturu, žuti je dosta gušći i brže se suši dok je ljubičasti baš tečan. Na slikama vidite kako izgledaju na licu ali ne brinite, stavila sam veliku količinu kako biste videli efekat. Sa manjom količinom fino prekriju podočnjake i posvetle. Lepo ih ublendam sa puderom i ne vidi se da nisu boje kože a rade svoj posao. Traju dugo na licu i potpuno su mat. Cena korektora je 599 dinara.

Kako se vama dopadaju Catrice noviteti?

11 коментара:

  1. Prelepi noviteti. Odlična recenzija,kao i fotografije. Ovaj matt ruž za usne mi se jako dopada.

    ОдговориИзбриши
  2. Predivne stvarčice, obožavam ovaj ljubicasti mat karmin, divan je :)

    ОдговориИзбриши
  3. obozavam catrice kozmetiku. ovaj ruz mi je najvise privukao paznju, svakako cu ga morati kupiti

    Blog: MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  4. Ajoj, divni proizvodi. Odusevljena sam svima njima! Bas si nam ih divno predstavila. Izgledaju zaista korisno, posebno ovi korektori. Must have! Divna recenzija draga.Odlicne fotografije.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  5. Super recenzija, kao i slike! :) Set za obrve mi deluje bas interesantno. Boja ruža je prelepa, bas jesenja. Meni nekako vise odg alajner sa savitljivom cetkicom precizniji mi je nekako, iako ima i ove kao flomaster.

    ОдговориИзбриши
  6. Super ti je post.Rado citam
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

    ОдговориИзбриши
  7. Obradovala sam se cim sam videla da je u pitanju Catrice. Obozavam taj brend u poslednje vreme. Slike su apsolutno fantasticne i uzivala sam u postu. Definitivno cu isprobati nesto od ovoga <3! Inace, zapratila sam te :))

    Volela bih da, ako imas vremena, pogledas moj blog -----
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Zaista divna kolekcija. Veselim se isprobati nove lakove i ruževe. Inače, odliča review

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicni noviteti! Lakovi su predivni! Takodje, i fotografije su savrsene!

    ОдговориИзбриши
  10. Divni proizvodi, i predivne fotke!https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  11. Ovi noviteti izgledaju odlično! :D


    http://www.couture-case.com/

    ОдговориИзбриши